Om oss

 

Stefan Kristenssons Åkeri AB är ett företag med inriktning transport, gräv och markanläggning. Vi arbetar med professionella beställare såsom byggbolag, kommuner, kommunala bostadsbolag, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar.

 

Stefan Kristenssons Åkeri AB erbjuder ett brett register av tjänster allt ifrån grustransporter, grävning till totalentreprenader inom markanläggning och drift- underhåll. Med vår kunskap och erfarenhet säkerställer vi att du som kund får bästa service och kvalitet inom angiven tidsramen, året runt, dygnet runt, vad det än gäller!

 

Affärsidé

 

Stefan Kristenssons Åkeri AB är ett tjänsteföretag med inriktning transport, gräv och markanläggning. Med stor kunskap och erfarenhet erbjuder vi högkvalitativa tjänster till företag, kommuner och organisationer i södra Skåne.

 

Kvalitet/miljöpolicy

 

Stefan Kristenssons Åkeri AB ska ställa kundens önskemål och krav i centrum med den kvalitet som efterfrågas samt uppfylla våra kunders förväntan. Stefan Kristenssons Åkeri AB ska aktivt styra verksamhetens alla led för en bättre miljö.